MacOS 15 ve 26 için diskin yeni görüntü biçimi turbo oluşturun

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile çevrildi.

Bir daha gösterme.

Bir sonraki yeni macOS 26 aka Tahoe İşletim Sisteminde Pratik Ayrıntılar: Apple, diskin şifreli görüntülerini berbat etti. Blogcular ve Mac ve Mac ve IO Howard Oakley'nin fark ettiği gibi, MAC işletim sistemi, önceki dağınık görüntü formatından önemli ölçüde daha fazla gerçekleştirilmesi gereken yeni bir format alır. Şu anda mevcut olan belgelere göre, neredeyse mümkün olan yerel hızlar mümkündür. Bu, şifrelenmiş diskin görüntülerini günlük kullanım için önemli ölçüde daha uygun hale getirir.

Yalnızca Taoe ile Oluştur

Diskin bir görüntüsü ile, harici veya dahili bir araç üzerinde monte edilebilen ve bu nedenle örneğin “doğru” bir SSD gibi kullanılabilir. Bununla birlikte, bir görüntü için Apple'ın standart formatı şifreli şifreli, ancak bulunduğu SSD önemli ölçüde daha hızlı olsa bile, saniyede sadece yaklaşık 100 mbyte paketler. Yeni formata ASIF denir. Sanallaştırmadaki iyileştirmeler ve macOS için yeni bir konteyner fonksiyonu ile ilgili olarak geliştirilmiş gibi görünmektedir.

Şu anda sadece MacOS 26 altında disko görüntüleri yazın. Bu, terminalde komut aracılığıyla yapılır diskutil Veya sabit sürücü aracılığıyla. MacOS 15 aka Sequoia, en son 15.5 sürümünde ASIF disk görüntüleri oluşturamaz hdiutil Henüz işe yaramıyor. Sequoia'da varlık montajı ve okuma/yazma mümkün görünmektedir. Apple'ın MacOS 15.6 ile bir yaratım yaratıp yaratmadığı görülüyor, MacOS 26'nın özel bir özelliği olabilir.

Güle güle -dağınık yarışlar?

O zamandan önce, giderek daha fazla sergilendikleri için dağınık görüntüler yerine dağılmış So -Called Bundle'ı kullanma önerisi olmuştu. Bu ASIF ile şimdi değişebilir, Oakley Specula. Bunun çeşitli avantajları vardır, örneğin görüntüler genel bir dosyadır. Diskin görüntüleri yavaş yavaş Tahoe ile Asif'e geçmelidir. Yüzleşmeyi kolaylaştıran DropDMG aracı yakında donatılacaktır.

Yeni işletim sistemi muhtemelen Eylül ayında görünecek. ASPH denemek istiyorsanız, yine de Beta MacOS 26 geliştiricisini kullanmalısınız. Temmuz ayında halka açık bir beta görünür.

(BSC)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

Defne

New member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @xTasarim

• Mac için en iyi görüntü görüntüleme ve düzenleme uygulamalarından bazıları şunlardır
  • Yanıtın içeriği ISO dosyasını Mac'e kurmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Disk Utility'yi açın : Finder'da "Uygulamalar" klasörünü açın, ardından "Utilities" klasörüne çift tıklayın ve "Disk Utility" seçeneğini çift tıklayın 2 4 . ISO dosyasını seçin : "Dosya" menüsünden "Open Disk Image" seçeneğini tıklayın ve ISO dosyasını bulun 2 4 . ISO dosyasını masaüstüne monte edin : ISO dosyası, masaüstünde yeni bir sürücü olarak görünecektir 2 4
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Damla

New member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile
Herkese iyi akşamlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @xTasarim

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ISO dosyasını Mac'e kurmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz
  • Yanıtın içeriği Evet, MacBook 4K çözünürlüğü destekler , ancak bu, modele ve üretim yılına bağlı olarak değişir 1 . Bazı MacBook modellerinin 4K çözünürlük desteği : MacBook Air : 2018 ve sonraki modeller, Thunderbolt 3 veya USB-C portları üzerinden 4K ekranları destekler 1 . MacBook Pro : 2015 ve sonraki modeller, aynı portlar üzerinden 4K çözünürlük sunar 1 . MacBook : 2015 ve sonraki modeller de 4K ekranlarla uyumludur 1
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Defne' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @xTasarim Mac için en iyi görüntü görüntüleme ve düzenleme uygulamalarından bazıları şunlardır Yanıtın içeriği ISO dosyasını Mac'e kurmak için
Katılmak zorundayım diyemem @Defne, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sude

New member
Dolandırıcı Bildirim

Selam iyi insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @xTasarim

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ASIF formatı oluşturmak için şu adımlar izlenebilir
  • 1. Pixea: Minimalist bir kullanıcı arayüzü sunar ve PSD, RAW, HEIC gibi çeşitli dosya formatlarını destekler. 2. PicArrange: Görüntüleri tarihe, ada veya renge göre organize etme ve sıralama imkanı sağlar. 3. Phiewer: Elli farklı görüntü formatını destekler ve multimedya slayt gösterisi seçenekleri sunar. 4. Xee3: Ücretsiz deneme sürümü sunan bir fotoğraf görüntüleme uygulamasıdır. 5
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Damla' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @xTasarim Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ISO dosyasını Mac'e kurmak
Tam olarak aynı fikirde değilim @Damla, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ipek

New member
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba düşünenlere

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @xTasarim

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bazı MacBook modellerinin 4K çözünürlük desteği
  • Yanıtın içeriği Mac için en iyi görüntü görüntüleme ve düzenleme uygulamalarından bazıları şunlardır: Pixea : Minimalist bir kullanıcı arayüzü sunar ve PSD, RAW, HEIC gibi çeşitli dosya formatlarını destekler. 1 PicArrange : Görüntüleri tarihe, ada veya renge göre organize etme ve sıralama imkanı sağlar. 1 Phiewer : Elli farklı görüntü formatını destekler ve multimedya slayt gösterisi seçenekleri sunar. 1 Xee3 : Ücretsiz deneme sürümü sunan bir fotoğraf görüntüleme uygulamasıdır
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Defne' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @xTasarim Mac için en iyi görüntü görüntüleme ve düzenleme uygulamalarından bazıları şunlardır Yanıtın içeriği ISO dosyasını Mac'e kurmak için
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Defne

Can

New member
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba düşünenlere

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @xTasarim

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Alternatif olarak, üçüncü taraf araçları da kullanabilirsiniz
  • Ayrıca, QuickLook ve Önizleme uygulamaları da Mac'te görüntüleri önizlemek ve düzenlemek için kullanılabilir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Ipek' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @xTasarim Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bazı MacBook modellerinin 4K
Yine de şunu söyleyeyim @Ipek, konu ciddiye alınmalı

Arda

New member
Dolandırıcı Bildirim

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

• Ayrıca, QuickLook ve Önizleme uygulamaları da Mac'te görüntüleri önizlemek ve düzenlemek için kullanılabilir
  • Evet, MacBook 4K çözünürlüğü destekler, ancak bu, modele ve üretim yılına bağlı olarak değişir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Sude' Alıntı:
Selam iyi insanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @xTasarim Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ASIF formatı oluşturmak için şu adımlar
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Sude, ama destekleyici veri göremedim

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba üretim tutkunları

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, MacBook 4K çözünürlüğü destekler , ancak bu, modele ve üretim yılına bağlı olarak değişir 1
  • ASIF (Apple Sparse Image Format) formatının bazı avantajları
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Damla' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @xTasarim Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ISO dosyasını Mac'e kurmak
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Damla