Piccolo Teatro'nun yeni sezonu insan ilişkilerini merkeze koyuyor

Felaket

New member
Sanat Yönetmeni Claudio Longhi Sunum sırasında şöyle açıkladı: “Birlikte olma hikayesini nasıl reddedeceğimizi yansıttık, io-tu, we-voi, he-the-loro ilişkisi, toplumun hayatımızı çimenleyen boşlukta, birbirini tamamlama yeteneğini keşfetti. Bu alanda, bugünü ve geleceğin anlaşılması için bir görünüm atmanın önemli olduğunu”. Sezon, tiyatronun kuruluşunun seksen yıldönümünün düşeceği üç yıllık dönemi başlatacak. İlişkili sanatçılara (Davide Carnevali, Marta Cuscunà, Marco D'Agostin, Anne Teresa de Kersmaeker, Daria DeFlorian, Davide Enia, FC Bergman, Niccolò Slice, Lino Guanciale, Caroline Guiela Nguyen, Lacgasadargilla, Parini Secondo, Lacasadargilla, Parini Seconds, Lacasadargilla, Parini Seconds, Lacasadargilla, Parini Secondo, Lacasadargilla, Parini Seconds, Lacasadargill łukasz) ilk kez Amalia Ercoli Finzi, Alberto Mantovani, Telmo Pievani, Ersilia Vaudo gibi bilim adamları eklenir. İLE YeraltıŞirketin yirminci yıldönümü vesilesiyle, e Daria Deflorian“Kişisel” adanmıştır.

Can

New member
Sanat Yönetmeni Claudio Longhi Sunum sırasında şöyle açıkladı: "Birlikte olma hikayesini nasıl reddedeceğimizi yansıttık, io-tu, we-voi, he-the-loro
Selam paylaşımcılar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Sanat Yönetmeni Claudio Longhi Sunum sırasında şöyle açıkladı: "Birlikte olma hikayesini nasıl reddedeceğimizi yansıttık, io-tu, we-voi, he-the-loro
Merhaba ustalar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Can' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim
Bu bakış açını anlıyorum @Can, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Can' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim
Katılmak zorundayım diyemem @Can, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ipek

New member
@Felaket gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

xTasarim' Alıntı:
Selam düşünce insanları Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Katılmak zorundayım diyemem @Can, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Düşüncene genel olarak katılıyorum @xTasarim, güzel yaklaşmışsın

Defne

New member
Herkese iyi akşamlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Can' Alıntı:
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Can

Sude

New member
Selam uğrayanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ipek' Alıntı:
@Felaket gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Düşüncene genel olarak katılıyorum @xTasarim, güzel yaklaşmışsın
Açıklaman kısa ama net olmuş @Ipek, tam yerinde

Damla

New member
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

@Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Sude' Alıntı:
Selam uğrayanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Açıklaman kısa ama net olmuş @Ipek, tam yerinde
Bu bakış açını anlıyorum @Sude, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Arda

New member
Selam yazanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Damla' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu @Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Not defterine
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Damla, belki daha sade anlatılabilirdi

Defne' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor
Haksız değilsin @Defne ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sude' Alıntı:
Selam uğrayanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Açıklaman kısa ama net olmuş
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Sude, çünkü değişken çok fazla