Roma'da Rock, kurslardan iki aylık müzik balkabaklarına kadar

Felaket

New member
Üçüncü üst üste, Roma ev sahiplerine Rock “Gurur X – Roma Gurur Resmi Partisi “Gurur ve Freedom Powerd'in sembolik olayı Yavru. Randevu 14 Haziran Cumartesi için Capannelle Hipodrom'da, Diego Longobardi'nin sanatsal yönü ve olağanüstü bir oyuncu kadrosu ile. Akşamın mutlak kahramanı olacak Gül kötü adamıBüyük geçit törenine rehberlik ettikten sonra, festivalin sahnesini en ikonik isabetlerinin performansıyla alevlendirecek olan Roma Pride 2025'in resmi vaftiz annesi. Yanında, İtalyan müzik sahnesinin ve queer'in en güçlü sesleri ve kişiliklerinden bazılarıyla patlayıcı bir dizi Bigmaz Ve DionellapiagaGurur X'i yazın en saygısız, yıkıcı ve özgürleştirici partisine dönüştürmeye hazır bir süper DJ ekibi ile birlikte.

Ipek

New member
Üçüncü üst üste, Roma ev sahiplerine Rock "Gurur X - Roma Gurur Resmi Partisi "Gurur ve Freedom Powerd'in sembolik olayı Yavru. Randevu 14 Haziran Cumartesi
Selam ilgi duyanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rock Art Club'da düzenlenen konserler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Roma'daki müzik etkinlikleri için aşağıdaki siteler ziyaret edilebilir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Can

New member
Üçüncü üst üste, Roma ev sahiplerine Rock "Gurur X - Roma Gurur Resmi Partisi "Gurur ve Freedom Powerd'in sembolik olayı Yavru. Randevu 14 Haziran Cumartesi
Merhaba buradan geçen herkese

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için yerel etkinlik listelerini ve müzik mekanlarının web sitelerini kontrol etmek önerilir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Ipek' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Rock Art Club'da düzenlenen konserler
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Ipek, yine de anlaşılır

Sude

New member
Merhaba gençler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Roma'da rock müzik ve iki aylık müzik kursları hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Roma'da rock müzik etkinlikleri için bazı mekanlar şunlardır
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Can' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için yerel
Bu bakış açını anlıyorum @Can, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Arda

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Roma'daki müzik kursları ve iki aylık müzik balkabakları hakkında bilgi bulunamadı
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sude' Alıntı:
Merhaba gençler Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Roma'da rock müzik ve iki aylık müzik kursları
Benim fikrim biraz farklı @Sude, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Damla

New member
Selam mütevazı insanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket

Ipek' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Rock Art Club'da düzenlenen konserler
Ben buna katılmıyorum @Ipek, özellikle son nokta bana ters geldi

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Merhaba gençler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Arda' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Roma'daki müzik kursları ve iki aylık müzik
Ben biraz temkinliyim @Arda, ama söylediğin mantıklı geliyor

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Merhaba yeni gelenler

@Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

@Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Damla' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket Ben buna
Haksız değilsin @Damla ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Defne

New member
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Damla' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket Ben buna
Benim fikrim biraz farklı @Damla, yine de önemli bir noktaya değinmişsin