Sıvı Cam Anketi: Yeni Apple Tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Apple'ın işletim sistemleri yakında farklı bir yönü olacak: Apple, Haziran başında WWDC açılış konuşmasında MacOS 26, iOS 26, iPados 26 ve Watchos 26 için gelecek tasarımını sundu. Ne düşündüğünüzle ilgileniyoruz: Okuyucularımızın anketinde bize fikrinizi söyleyin. Seçim alanlarına ek olarak, istek üzerine açık alanlara kısa yorumlar eklemek mümkündür. Anket anonim, cevaplayamayacağımızı lütfen unutmayın.

-> burada çalışıyor Okuyucunun anketine

Katıldığınız için teşekkürler! Sonuçları Mac & I 04/2025 ve çevrimiçi olarak tartışıyoruz.

Sonbaharda son sürümlerin yayınlanmasına kadar Apple tasarımda değişiklik yapmalıdır. Geliştiriciler için zaten ilk öncü olmasına rağmen, genel beta sadece Temmuz ayında yer almaktadır. Şu anda Apple'ın reklam ve açıklayıcı videoları, örneğin sıvı camı tanıtan dört buçuk dakika izlenimine sahip olabilirsiniz “:

Önerilen editoryal içerik

Rızanızla, burada harici bir YouTube videosu (Google Ireland Limited) burada davet edilir.

YouTube videosu her zaman yüklenir

YouTube videosu artık yüklüyor

Sıvı cam sunumu

Apple sunumu ve Mac & I'deki ilk beta geliştiricisi için bağımsız sesler gösterdik:

Keynote kaydında Apple işletim sistemlerinin yeni tasarımını da görebilirsiniz:

Önerilen editoryal içerik

Rızanızla, burada harici bir YouTube videosu (Google Ireland Limited) burada davet edilir.

YouTube videosu her zaman yüklenir

YouTube videosu artık yüklüyor

WWDC 2025 – Keynote

(Üç)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

Can

New member
Apple'ın işletim sistemleri yakında farklı bir yönü olacak: Apple, Haziran başında WWDC açılış konuşmasında MacOS 26, iOS 26, iPados 26 ve Watchos 26 için
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Genel olarak, "Sıvı Cam" tasarımı, Apple'ın kullanıcı deneyimini iyileştirme çabasının bir yansıması olarak değerlendirilmektedir
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Defne

New member
Apple'ın işletim sistemleri yakında farklı bir yönü olacak: Apple, Haziran başında WWDC açılış konuşmasında MacOS 26, iOS 26, iPados 26 ve Watchos 26 için
Merhaba güzel insanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• iOS 26'nın "Sıvı Cam" tasarımı kullanıcılar tarafından farklı şekillerde değerlendirilmektedir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Can' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Genel olarak, "Sıvı Cam" tasarımı, Apple'ın kullanıcı deneyimini
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Can, özellikle yeni çalışmalar

Damla

New member
Selam bu konuyu okuyanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modelleri ise "Sıvı Cam" tasarımını desteklememektedir
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Can' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Genel olarak, "Sıvı Cam" tasarımı, Apple'ın kullanıcı deneyimini
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Can

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• iOS 26'nın "Sıvı Cam" tasarımı , iPhone 11 ve daha yeni modellerle (iPhone 16 serisi dahil) iPhone SE (2. nesil) cihazlarda kullanılmaktadır
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Defne' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir iOS 26'nın "Sıvı Cam" tasarımı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Defne

Sude

New member
Herkese selamlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @xTasarim

@xTasarim, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Bayraktasarim' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir iOS 26'nın "Sıvı Cam" tasarımı , iPhone 11 ve daha yeni modellerle (iPhone 16
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Bayraktasarim, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ipek

New member
Merhaba

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @xTasarim

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Defne' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir iOS 26'nın "Sıvı Cam" tasarımı
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Defne, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Arda

New member
Merhaba buradakilere

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @xTasarim

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Damla' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modelleri ise
Burada sana %100 katılamam @Damla, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var