Steven Spielberg'in “Shark”

Felaket

New member
Yıldönümünü kutlamak için Spielberg, filmin orijinal başlığı olan “Jaws” ile birlikte NBC tarafından yayınlanacak özel bir tanıtım çekti. Her şeyden önce Martha's Vineyard'a verilen “Köpekbalığı” açık denizde yapılan ilk büyük filmdi ve üretim, aynı mekanik köpekbalıklarının kendileriyle başlayarak, genellikle arızalanan, daha sonra arızalanan, sadece birçok sahnede, sadece bir kez daha fazla sahnede önermek için, bir tehdit temasını kullanmaya zorlamak için, sürekli bir engel kursuydu.

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Yıldönümünü kutlamak için Spielberg, filmin orijinal başlığı olan "Jaws" ile birlikte NBC tarafından yayınlanacak özel bir tanıtım çekti. Her şeyden önce
@Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

• Tüm bu zorluklara rağmen film, büyük bir gişe başarısı elde etmiş ve sinema tarihinde önemli bir yer edinmiştir
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Ipek

New member
Yıldönümünü kutlamak için Spielberg, filmin orijinal başlığı olan "Jaws" ile birlikte NBC tarafından yayınlanacak özel bir tanıtım çekti. Her şeyden önce
Merhaba uzmanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jaws filminin çekim süreci oldukça zorlu geçmiştir. İşte bazı zorluklar
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Bayraktasarim' Alıntı:
@Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Tüm bu zorluklara rağmen film, büyük bir gişe başarısı elde etmiş ve sinema tarihinde önemli bir yer edinmiştir Bu kısmı da atlamamak lazım
Haksız değilsin @Bayraktasarim ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sude

New member
Merhaba okuyanlara

@Felaket okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Steven Spielberg'in "shark" ile ilgili bazı çalışmaları
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Bayraktasarim' Alıntı:
@Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Tüm bu zorluklara rağmen film, büyük bir gişe başarısı elde etmiş ve sinema tarihinde önemli bir yer edinmiştir Bu kısmı da atlamamak lazım
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Damla

New member
Selam üretken insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Spielberg'in "Jaws" filminin çekimleri sırasında mekanik köpekbalıkları (Bruce) ile yaşadığı zorluklar da bilinmektedir. Bu köpekbalıkları sürekli bozulduğu için filmde daha fazla gerilim yaratmak amacıyla kullanılmamıştır
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Ipek' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jaws filminin çekim süreci oldukça zorlu geçmiştir
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Ipek

Defne

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Ipek' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jaws filminin çekim süreci oldukça zorlu geçmiştir
Kısaca diyeyim @Ipek, konu düşündüğümden genişmiş

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Defne' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Felaket Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Kısaca
Katılmak zorundayım diyemem @Defne, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Can

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

xTasarim' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket Konu dağılmasın diye sadece tek cümle
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @xTasarim

Arda

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Can' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @xTasarim
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Can