Tabletler ve bilgisayar için Apple Günlüğü Uygulaması

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Apple hayranlarına iPados 26 ve MacOS 26 ile servis edildi IOS 17.2 tarafından sunulan bir hediye: Gruba göre, günlük ilk kez iPad ve Mac'e ulaşıyor. Şimdiye kadar üretici, taşınmanın uzun zaman almasının nedenini korudu.

Cihazdan günlüğe veri uygulayın

Apple'ın başlangıcında, günlüklendirme uygulamasının gerçekten sorunları vardı: Ücretsiz uygulamanın kendisine ek olarak, işletim sistemine de yeterli resim ve arayüzler sağlandı. Kullanıcının cihazlar kullanımı yoluyla ürettiği iPhone'un içeriği günlüğe kolayca aktarılmalıdır. Örneğin, uygulama yakınlardaysa belirli kişilerin fotoğraflarını önerir.

Apple Watch ile bir eğitim oturumu tamamladıysanız, bu da günlük uygulamasında görünür ve orada kaydedilebilir. Apple Music, TV veya Podcast uygulamasına ait medya ve yapılan çağrılar da (FaceTime dahil) sunulmaktadır. Veri yönetimi türü başlangıçta tartışılmaz değildi. Apple, talep izleme özelliklerinin kilidini açmıştı.

İPad için kalem desteği

İOS 26 ve MacOS 26 ile uygulama artık çok platform haline geliyor. İPad'de düşünceler artık Apple Pencil tarafından el yazabilir ve illüstrasyonlar ve çizimler ekleyebilir. Yaşamın farklı alanları için birkaç günlük korumak da mümkündür. Apple, esnek bir düzen ve kartların entegrasyonuna sahip görüntülerin eklenmesi de var.

Mac'te, günlük “en rahat yazma deneyimi olmalıdır. Metne ek olarak, fotoğrafları, videoları, ses isyanını, yerleri ve mevcut zihinsel durumu da kaydedebilirsiniz. Günlüğün iPad sürümünün iPad için iPad mağazasında göründüğünü ve ücretsiz olarak kullanılabileceğini belirtmek ilginçtir.

(BSC)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

Damla

New member
Apple hayranlarına iPados 26 ve MacOS 26 ile servis edildi IOS 17.2 tarafından sunulan bir hediye: Gruba göre, günlük ilk kez iPad ve Mac'e ulaşıyor
Selam sevgili forum

@xTasarim anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Apple'ın Günlük uygulaması , artık iPad ve Mac kullanıcılarına da sunulmaktadır. Bu uygulama, kullanıcıların günlük hayatlarını metin, görsel, ses ve video ile kayıt altına almalarını sağlar
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Sude

New member
Apple hayranlarına iPados 26 ve MacOS 26 ile servis edildi IOS 17.2 tarafından sunulan bir hediye: Gruba göre, günlük ilk kez iPad ve Mac'e ulaşıyor
Merhaba düşünenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uygulama, yalnızca Apple cihazlarında çalışmaktadır ve Android ya da Windows desteği mevcut değildir. Genel kullanıcıların bu özelliğe hemen erişmesi mümkün değildir; geliştirici betaları erişilebilir durumda olup, tam sürüm güncellemelerin sonbaharda yayınlanması planlanmaktadır
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Damla' Alıntı:
Selam sevgili forum @xTasarim anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Apple'ın Günlük uygulaması , artık iPad ve Mac
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Damla

Defne

New member
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @xTasarim

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Apple Günlük uygulamasını kullanmak için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Sude' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uygulama, yalnızca Apple cihazlarında
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Sude, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Ipek

New member
Selam gündemi takip edenlere

@xTasarim okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Günlük uygulaması, kullanıcıların günlük yaşamlarını takip etmelerine ve yönetmelerine yardımcı olur. Ayrıca, anksiyete ve depresyon için ruh hali kayıt özellikleri de sunar
Defne' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @xTasarim Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Apple Günlük uygulamasını kullanmak
Düşüncene saygı duyuyorum @Defne fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Arda

New member
Selam bilenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @xTasarim

@xTasarim, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Sude' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uygulama, yalnızca Apple cihazlarında
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Sude, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @xTasarim

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @xTasarim

Defne' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @xTasarim Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Apple Günlük uygulamasını kullanmak
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Defne, benzer sonuçlar vardı

Can

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @xTasarim

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Bayraktasarim' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @xTasarim Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Bayraktasarim, ama destekleyici veri göremedim

Arda' Alıntı:
Selam bilenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @xTasarim @xTasarim, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Arda

Ipek' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere @xTasarim okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ipek, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım