Tiromancino, Facebook sahte satılan çıkışların mekanizmasına karşı yayın

Felaket

New member
Zampaglione'nin “30 yıldır gerçekleştiğini, son zamanlarda korkutucu bir artışla” yazdığı mekanizma temelde basittir. Organizatör, sanatçının egosunu görevdeki (“Naive veya Megalomaniac ise daha iyi” Tiromanco yazıyor), kesinlikle daha önemli bir kapasiteye sahip yerlerde bir dizi konser düzenlemek ve sanatçıya etkinliğin tüm sosyal ve medya tanıtımını bırakır. Satışlar iyiyse, hepsi mutlu. Ama eğer bunun yerine işe yaramazsa … burada destekleyici ilk önce sanatçı için çok ağır görüntüye belirgin bir hasarla her şeyi iptal etme fırsatından korkuyor. Daha sonra alternatif olarak, “ücretsiz biletler, bir Euro, 10 Euro için ücretsiz biletler, sigorta, şirketlere yakın olan şirketleri davet ediyoruz, süpermarketlerde alışveriş yapan, biletlerde yetiştirilen etkileyicilerle yarışma sağlıyoruz.” O zamanlar maliyetlerle ilgilenmek zorunda olan sanatçı vb. O andan itibaren … “İyi bir% 85 için kazandığım her şey benimdir, çünkü elimde olan maliyetleri geri döndürmeli ve düşünmeliyim”.

Ipek

New member
Zampaglione'nin "30 yıldır gerçekleştiğini, son zamanlarda korkutucu bir artışla" yazdığı mekanizma temelde basittir. Organizatör, sanatçının egosunu
Merhaba paylaşanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Sude' Alıntı:
@Felaket gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı

Arda

New member
Zampaglione'nin "30 yıldır gerçekleştiğini, son zamanlarda korkutucu bir artışla" yazdığı mekanizma temelde basittir. Organizatör, sanatçının egosunu
Selam yeni başlayanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Sude' Alıntı:
@Felaket gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim
Bu örnek biraz uç bir örnek @Sude, o yüzden genelleme zor

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Selam yazılım camiası

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Arda' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bu örnek biraz uç bir örnek @Sude, o yüzden genelleme zor
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Arda

Can

New member
Selam sevgili topluluk

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Felaket

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Sude' Alıntı:
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Sude, belli ki iyi araştırmışsın

Damla

New member
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Can' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Felaket Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Buradaki teorik çerçeve oldukça
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Can

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Selam yol geçen hanı ahalisi

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Sude' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Sude, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Defne

New member
Selam sevgili forum

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Bayraktasarim' Alıntı:
Selam yazılım camiası Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Bu noktada biraz fazla genelleme
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Bayraktasarim, fakat ben aynı fikirde değilim