USG, Meksika'da yenilikle 55 yıllık geleceği kutluyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ancak, kapsamı üçün açılmasıyla uzanır Eğitim Akademileri; Amacı, profesyonelleri ve teknisyenleri en gelişmiş becerilerle donatarak inşaattaki emek seviyesini yükseltmektir.

Yerel bilgi ve eğitime yatırım yaparak, Usg Yenilik ve en iyi uygulamaların sektörün her köşesine ulaşmasını sağlayarak Meksika inşaatının geleceğini güçlendirerek kapsamını genişletir.

USG Corporation CEO'su Christopher Griffin ve USG Latam başkanı Fernando Fernández.
(Nezaket)

Sözüyle Fernando Fernández, USG Latam Başkanı, Kurulumcuların özel eğitimi temeldir. Bu, ürettiği inşaat sistemlerinin kullanımına ve çalışmasına tamamen hakim olmalarını sağlar. USG, Her projede kalite ve verimliliği garanti etmek.

Şirket, Meksika pazarını tanıtmak için bir öncüydü. Usg Tabaroca®bina yolunu yeniden tanımlamanın ötesinde, yeni ve vazgeçilmez bir ticaret yarattı: “Tabarroquero”, ortak dilde bilindiği gibi.

Bugün, montajcılar miralarını nesilden nesile aktardılar. Fernández tarafından ifade edildiği gibi, yaklaşık olarak ekleyin 30.000 Uzmanlar, Meksika'daki bu hafif sistemlerle bağlantılı, profesyonelleşmenin önemini vurgulayan bir gerçek.

Konut segmenti büyüyen bir pazardır

Bu kadar önemli bir fırsat, ülkede yarım asırdan fazla varlığın nasıl karşılaşılacağı, ziyaretini tanıttı. Christopher Griffin, USG Corporation CEO'su.

Kaldığı süre boyunca yönetici, iç duvarlar, dış ve tavan için yüksek performansları için tanınan portföy markaları için fırsat penceresini vurguladı.

Meksika'da, artan konut talebi, maliyetleri, zamanı ve kaynakları optimize eden çözümler gerektirir. Hafif inşaat sistemleri, gayrimenkul projelerinin gelişimini hızlandıran bir çözüm olarak sunulmaktadır.

Buna ek olarak, çok yönlülüğü konut segmenti ile sınırlı değildir, inşaat süresinin neredeyse%50 oranında azaltıldığı ve yatırım getirisini daha verimli hale getiren ticari, endüstriyel ve karışık kullanım komplekslerine bile genişleyebilir.

Arda

New member
Ancak, kapsamı üçün açılmasıyla uzanır Eğitim Akademileri; Amacı, profesyonelleri ve teknisyenleri en gelişmiş becerilerle donatarak inşaattaki emek
Selam sevgili topluluk

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Bilgin

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 2026 yılında Meksika'da gerçekleşen önemli bir etkinlik veya kutlama hakkında bilgi bulunamadı
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Can

New member
Ancak, kapsamı üçün açılmasıyla uzanır Eğitim Akademileri; Amacı, profesyonelleri ve teknisyenleri en gelişmiş becerilerle donatarak inşaattaki emek
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Daha fazla bilgi için spesifik bir kaynak veya bağlam sağlanması gerekebilir
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Arda' Alıntı:
Selam sevgili topluluk İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Bilgin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 2026 yılında Meksika'da
Düşüncene saygı duyuyorum @Arda fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Defne

New member
Selam düşünce insanları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Bilgin

• USG'nin Meksika'da 55 yıllık geleceği kutladığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, USG kısaltmasının açılımı Royale Union Saint-Gilloise olan, Belçika'nın köklü futbol kulüplerinden birini ifade ettiği bilinmektedir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Can' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için spesifik bir kaynak veya
Buradan çıkarılacak çok ders var @Can, konu geniş

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

• Güncel kadro ve diğer detaylar için transfermarkt.com.tr ve footystats.org gibi siteler ziyaret edilebilir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Arda' Alıntı:
Selam sevgili topluluk İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Bilgin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 2026 yılında Meksika'da
Tam olarak aynı fikirde değilim @Arda, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sude

New member
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Royale Union Saint-Gilloise (USG) hakkında bazı bilgiler
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Can' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için spesifik bir kaynak veya
Özetin yerinde olmuş @Can, fazla uzatmaya gerek yok

Ipek

New member
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bilgin, gerçekten emeğine sağlık

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Defne' Alıntı:
Selam düşünce insanları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Bilgin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir USG'nin Meksika'da 55 yıllık
Katılmak zorundayım diyemem @Defne, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Bilgin

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Bilgin

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Sude' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Royale Union Saint-Gilloise (USG) hakkında bazı bilgiler Bu detayı da ekleyeyim dedim
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Sude, tebrikler

Damla

New member
Selam bilgi avcıları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Bilgin

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Sude' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Royale Union Saint-Gilloise (USG) hakkında bazı
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Sude

Ipek' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bilgin, gerçekten emeğine sağlık Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Katılmak zorundayım diyemem @Defne, çünkü
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ipek

Bayraktasarim' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Bilgin İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Bilgin Belki
Haksız değilsin @Bayraktasarim ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu