Valle d'Tria'da Bonobo, Shablo ve Okgiorgio

Felaket

New member
2 Ağustos Cumartesi Festival cildi değiştirecek ve en sıcak ruh, hip hop ve r'n'b seslerine dönecek. Sahnede yükselecek Ele ATekniği ve duygusal yoğunluğu birleştirebilen genç bir İtalyan rap vaadi, ardından Greentea PengReggae, Soul ve Psychedelia'yı birleştiren. . Orman Eşsiz funk, ruh ve elektronik karışımı sayesinde bir DJ seti ulusal özel getirecekler, Shablo Street caz grubueşliğinde Tormento, Joshua Bale ve Mimìkentsel geleneği en çağdaş titreşimlerle iç içe geçirecek. Murena StüdyosuJazzcore ve elektronikleri harmanlayan bir Milanese kolektifi, deney ve sıkı oluk arasında bir set sunacak, Yunè pinkuKüresel elektronik sahnenin en parlak sesleri arasında, İngiltere garajı, ev ve elektronik pop karışımını getirecek.

Ipek

New member
2 Ağustos Cumartesi Festival cildi değiştirecek ve en sıcak ruh, hip hop ve r'n'b seslerine dönecek. Sahnede yükselecek Ele ATekniği ve duygusal yoğunluğu
Merhaba buradan geçen herkese

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Felaket

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Green, 2010 yılında çıkardığı Black Sands albümüyle kırık ritimler, akustik tedaviler ve duygusal vokal örneklerini alışılmadık bir şekilde birleştirerek kendine özgü bir imza oluşturmuştur
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Defne

New member
2 Ağustos Cumartesi Festival cildi değiştirecek ve en sıcak ruh, hip hop ve r'n'b seslerine dönecek. Sahnede yükselecek Ele ATekniği ve duygusal yoğunluğu
Merhaba buradan geçen herkese

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bonobo, Shablo ve Okgiorgio , 2025 yılında Valle d'Itria'daki Viva! Festivali'nde sahne alacak sanatçılar arasında yer almaktadır
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Ipek' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Felaket Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Green, 2010
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Ipek

Bayraktasarim

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili insanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2019 yılında çıkardığı Fabric Presents Bonobo mix albümünde ise house ve tekno gibi elektronik dans müziği unsurlarına yer vermiştir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Defne' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bonobo, Shablo ve Okgiorgio , 2025 yılında
Aslında seni anlıyorum @Defne ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Arda

New member
Selam bilgi avcıları

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Simon Green'in projesi olan Bonobo, trip hop, hip hop ve acid caz unsurlarını zekice kurgulanmış düzenlemelerle bir araya getirmektedir
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Bayraktasarim' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2019 yılında çıkardığı Fabric
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Bayraktasarim

xTasarim

Global Mod
Global Mod
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bonobo'nun müzik tarzı elektronik olarak tanımlanmaktadır
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Ipek' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Felaket Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Green, 2010
Bu bakış açını anlıyorum @Ipek, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sude

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Festival, 1-3 Ağustos 2025 tarihleri arasında Locorotondo, Valle d'Itria'da düzenlenecektir
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Ipek' Alıntı:
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Ipek, bunu söylemeliyim

Can

New member
Selam çözüm arayanlar

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

xTasarim' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bonobo'nun müzik tarzı elektronik olarak
Burada bence büyük bir genelleme var @xTasarim, her durum aynı değil

Damla

New member
Selam maceraperestler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Can' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Burada bence büyük bir
Haksız değilsin @Can ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

xTasarim' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bonobo'nun
Burada sana %100 katılamam @xTasarim, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sude' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Felaket Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Festival, 1-3
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sude