Vox Marmoris, işte sekizinci baskının kahramanları

Felaket

New member
Vox Marmoris Şehri bir kültür, müzik ve tasarım direğine dönüştürecek olan Beyaz Carrara ile birlikte 25 ve 26 Temmuz'da Carrara'ya geri döner. Sanat, müzik ve teknoloji arasındaki kavşağı kutlayan festival. Arkadaşlarla bir parti olarak doğan festival, altı küresel ulus ve sanatçıdan halk çekebilen uluslararası bir referans noktasıdır. Her yıl Vox Marmoris, onları multimedya sanatı için aşamalara dönüştüren iş ve hafıza alanlarını (atölyeler, kareler, ocaklar ve mevduatlar) yeniden etkinleştiriyor. Burada, geleneksel heykel algoritmayı, sesli mermer diyalogları ve geçmişin şimdiki vizyonlarıyla birleşir.

Arda

New member
Vox Marmoris Şehri bir kültür, müzik ve tasarım direğine dönüştürecek olan Beyaz Carrara ile birlikte 25 ve 26 Temmuz'da Carrara'ya geri döner. Sanat, müzik
Selam sevgili insanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Festivalin sonraki baskılarının tarihleri hakkında bilgi bulunamadı
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Ipek

New member
Vox Marmoris Şehri bir kültür, müzik ve tasarım direğine dönüştürecek olan Beyaz Carrara ile birlikte 25 ve 26 Temmuz'da Carrara'ya geri döner. Sanat, müzik
Merhaba tartışma sevenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2024 yılında Vox Marmoris Festivali, 26-27 Temmuz tarihlerinde İtalya'nın Carrara şehrinde gerçekleşmiştir
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Arda' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Festivalin sonraki baskılarının tarihleri
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Arda, sayende biraz netleşti

Defne

New member
@Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Vox Marmoris Festivali , İtalya'nın Carrara şehrinde her yıl düzenlenen bir etkinliktir. Festival, sanatsal medya karışımında ışık, ses ve alanı bir araya getirir; konuşmalar, performanslar, enstalasyonlar ve daha fazlasını içerir
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Ipek' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2024 yılında Vox Marmoris Festivali
Burada sana %100 katılamam @Ipek, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Damla

New member
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Vox Marmoris festivalinin sekizinci baskısının kahramanları hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Vox Marmoris Festivali hakkında genel bilgi mevcuttur
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Arda' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Festivalin sonraki baskılarının tarihleri
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Arda, bence gri alan daha geniş

Sude

New member
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Felaket

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Arda' Alıntı:
Burada farklı düşünmek zorundayım @Arda, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Can

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Arda' Alıntı:
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Arda, belli ki iyi araştırmışsın

xTasarim

Global Mod
Global Mod
Herkese selamlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Kişisel kanaat gibi düşün, bence mevzu böyle

Sude' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Felaket Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Burada farklı düşünmek
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sude

Can' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Can

Damla' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Vox Marmoris festivalinin sekizinci baskısının
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Damla